Erzin Belediyespor, Hedefine Emin Adımlarla İlerliyor

0
91

erzin bldLigin bitimine iki hafta kala grubunda liderliğini sürdüren Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Erzin Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Birecik Belediyespor’u farklı bir skor geçti. Rakibini 6-0’lık skorla yenen Erzin Belediyespor, en yakın takipçisi ile arasındaki iki puanlık farkı korudu.

Birecik Belediyespor karşısında mükemmel bir futbol sergileyen Lider Erzin Belediyespor, karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da aynı futbol anlayışını ortaya koyan Lider Erzin Belediyespor, karşılaşmanın ikinci yarısına 4 gol sığdırarak, sahadan 6-0 galibiyetle ayrıldı. Gruptaki liderliğini sürdüren Erzin Belediyespor’un hedefine ulaşması için önünde iki engel kaldı. Temsilcimiz, Malatya İl Özel İdaresispor ile deplasmanda, ligin son maçını da evinde Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor takımı ile yapacak.

Üçüncü Ligi İstiyoruz!

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven, ligde son haftalara yaklaşıldıkça heyecanın daha da yükseldiğine dikkati çekerek; “Haftalar ilerledikçe her maç bizim için anlamlıdır. Rakibin kim olduğu önemli değil, hedefimiz rakibimizi devirip 3 puanı almaktır. Sezon sonunda ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Bu bağlamda son iki maçımızda alarak başarı grafiğimizi yükseltip, oynayacağımız play off sonunda 3. lig vizesini alarak bu başarımızı taçlandırmak istiyoruz.

Erzin halkı bu başarıyı yıllardan beri istiyor. Bizde Erzin Belediyespor’u hak ettiği yere getirmek için çalışmalarımız sürmektedir. Yıllardır Erzin Belediyespor Bölgesel Amatör Ligde mücadele veriyordu. İnşallah bizimle bu başarıyı yakalar” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here