Sutopu Bayan Milli Takımı Seçme Kampına İskenderun’dan 3 Sporcu Katıldı

1
384

sutopu8İskenderun’da bulunan Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme havuzunun uzun süre kapalı olmasına karşın milli takım seçmelerine katılan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcularından Ecehan Gökçe Temel, Zeliha İlhan, Ayşe Özgün Kılıç ilk 30 kişi arasına girmeyi başardılar. Elde edilen bu başarıdan dolaya bir açıklama yapan Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu, “Antrenmansız olan sporcularımızın gösterdikleri performans bizleri mutlu etti” dedi.

Türkiye Sutopu Federasyonu’nun, 1998 doğumlu Bayan Sutopu takımını oluşturmaya yönelik İstanbul’da düzenlenen kampa kulüp sporcularından Ecehan Gökçe Temel, Zeliha İlhan, Ayşe Özgün Kılıç’ın katıldığını söyleyen İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu, sporcuların gösterdikleri performanstan memnun olduğun söyledi.

Baş Antrenör Kaptanoğlu; “Geçtiğimiz haftalarda Ataköy havuzunda gerçekleştirilen kamp 3 gün sürdü. Havuzumuzun yaklaşık 50 gündür kapalı olmasından dolayı antrenmansız olan sporcularımızın yinede gösterdikleri performans bizleri ve milli takım antrenörlerini mutlu etti. İleriki günlerde yeni bir kamp daha yapılacağı ve bu kampın sonunda 30 kişilik kadronun 13’e düşürülerek Türkiye 1998 doğumlu Bayanlar Sutopu Milli Takımının seçileceği açıklandı. Her 3 kızımızda ilk 13’e kalmak için havuz açılmamış olsa da antrenörlerimiz nezaretinde, kara antrenmanı yaparak rakiplerinden geri kalmamaya çalışıyorlar. Bir sonraki kampta sporcularımıza başarılar diliyoruz” dedi.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here