Çocuk Oyunu Sergileniyor

0
198

bld-tiyatro oyunu1İskenderun Belediyesi Musiki Derneği tarafından hazırlanan “İyiliğin Gücü” isimli çocuk oyunu sahnelenmeye başladı. Aysel Sarıca’nın yazdığı ve Özer Yüksel’in yönettiği çocuk oyunu 07-11 Nisan 2014 tarihleri arasında günde 2 seans olarak Belediye Kültür Sarayında sahneleniyor.

Oyunda “İyilik Ormanı”nın halkını oluşturan Aslan, tilki, panda, tavşan ve palyaço arasında yaşanan olaylar;  kurnazlık yapmanın ve yalan söylemenin her ne olursa olsun aslında bunları yapana zarar verdiği sonucuna götürüyor. Çocuklara tiyatroyu sevdirmek amacıyla hazırlanan oyun çocukları güldürür ve eğlendirirken, aynı zamanda çocuklara verdiği mesajlarla onları eğitiyor. Tirek Mühendislik ve Doğal Gaz’ın katkılarıyla İskenderun Belediyesi Musiki Derneği tarafından hazırlanan oyunda Anıl Yıldız, Gizem Tutuşmuş, Gizem Yüksel, İbrahim Kırat, Özer Yüksel ve Umut Akkaya rol alıyor. Oyunun ses ve ışık teknisyenliğini Mehmet Ali Bozdoğan yaparken, makyajda ise Emel Topaklara görev alıyor.

Oyun 07-11 Nisan 2014 tarihleri arasında Belediye Kültür Sarayında sergilendikten sonra, tiyatro sahnesi olan okullarda da sergilenmeye devam edecek. Oyunun davetiyeleri İskenderun Belediyesi Musiki Derneği’nden (GSM: 0.542 427 97 48) temin edilebilir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here