26 Ve 30 Ağustos Kutlu Olsun

0
56

Değerli Hemşerilerim, 26 Ağustos, Yıl 1971 günlerden Cuma, Yer Malazgirt Muş Ovası. 100.000 kişilik Bizans Ordusuna karşı, 30.000 kişilik ordu ile Anadolu’nun yeniden Türklerin eline geçişi ve Büyük Selçuklu Sultanı Alparslan Han Hazretleri tarafından, Bizans Ordusunun hezimet ve bozguna uğratılarak, İmparator Romen Diyojen’in esir alınması, kutlu olsun. Benim Atamdır. Ne Mutlu Türküm diyene ve diyebilene…

Aziz dostlar, yıl 1922 günlerden yine 26 Ağustos Cuma. ‘Ordular, hedefiniz Akdeniz, İleri!’ komutu ile Afyon Kocatepe’den başlayan Büyük Taarruz, kendisinden kat-kat üstün silahlı, müstevliler destekli Yunan Ordusu tarumar edilerek Ege’de denize dökülmüştür. Zaferle sonuçlanan savaşta Yunan ordu komutanı Tripiles esir alınmıştır. Kutlu olsun.

Mareşal Gazi Mustafa Kemal Paşa Hazretleri, Atatürk, İzmir’de önüne yere serilmiş olan Yunan Bayrağını toplattırmış, yaptıkları onca mezalimlerine rağmen, ‘Bayrak Namustur’ demiştir. Ama benim ülkemde, Türk Bayrağı ile Anayasa’nın Egemenlikle ilgili ilk dört maddesinin değişmesi gerekliliği tartışılmaktadır. Irkçılık kokuyor diye İstiklal Marşımıza dahi dil uzatılmıştır.

Ben, Türkiye Cumhuriyeti çocuğuyum, Peygamber Ocağı Paşası Atatürk ve silah arkadaşlarının askeriyim, İslam’la şereflenmiş Türk Milletiyiz, Ne mutlu Türküm diyene ve diyebilene!

Buna karşı olan ve bölücü paralel yapı FETÖ ortaklığı, PKK ile kendilerini kamufle eden kılıç artıkları artık tamamen temizlenmeli! Ülkede birlik beraberliğin sağlanması hususunu, necip milletimizin ve Devlet büyüklerimizin bilgi ve malumatlarına sunarak, hoşça kalın Allah (cc)’a emanet olun ve ay-yıldızlı bayrak asın.

Nurettin CAN / nurettincan1071@hotmail.com

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here