Play-Off Zamanı!

0
21

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, play-off mücadelesinde 9 Mayıs Perşembe günü (yarın) saat 15.30’da Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. Turuncu-Mavili ekibimiz, zorlu müsabakanın hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği son antrenmanla tamamladı. İskenderunspor kafilesi, maç kampı için öğleden sonra da Ankara’ya ardından aktarmalı olarak Iğdır’a geçti.

TFF 2. Lig’de artık play-off zamanı… Ligde zor günler yaşayan ancak bu zorluklara rağmen grubunu 6. sırada tamamlayarak play-off mücadelelerine katılmaya hak kazanan Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor yarın Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İskenderunspor’da öncelikli hedef; tek maç üzerinden oynanacak play-off ilk maçından galibiyetle ayrılmak ve üst tura çıkabilmek.

İskenderunspor Allah’ın İzniyle Kapanmayacak

Play-Off maçları öncesinde sahaya çıkıp çıkamayacağı merak konusu olan İskenderunspor’un koşulları zorlayarak play-off mücadelelerine katılması kesinleşti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hakan Bolat; “Türk Futbol Tarihinde iki yıl üst üste kendi şehrinde hiç maç yapmayan takım İskenderunspor’dur. Yine de bu şartlara rağmen iki yıl üst üste play-off yaptık. Iğdır maçına gidiyoruz. Şehrimiz için elimizden geleni yapacağız. İçimizdeki İrlandalılara rağmen İskenderunspor Allah’ın izniyle kapanmayacaktır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Stadımızı Tahsis Edilmiş Yere İstiyoruz

Açıklamalarında sözü verilen stat ile ilgili de konuşan Kulüp Başkanı Bolat, stadın tahsis edilmiş yere istediklerinin altını çizerek; “Bu görseldeki Stadı da tahsis edilmiş yere istiyoruz. Bu arsayı hiç bir yere peşkeş çektirmeyiz” diye konuştu. Başkan Bolat, play-off maçlarından sonra basın toplantısı yapıp tüm soruları yanıtlayacağını da sözlerine ekledi.

İskenderunspor, Düzce Cam Düzcespor Dostça

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, ligin son maçında Kırıkhan İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Düzce Cam Düzcespor ile 1-1 berabere kaldı. Lütfullah Aslan, Şükrü Cavcı ile Gökhan Salduz’un yönettiği karşılaşmada konuk ekip öne geçti. 30. dakikada kazanılan penaltıyı Düzce Cam Düzcespor adına İlter Ayyıldız attı ve takımını öne geçirdi. Temsilcimiz İskenderunspor’un golünü ise 61. dakikada Muhammed Demirci kaydetti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here