Volkan Demirel, Atakaş Hatayspor’dan Ayrıldı!

0
8

Süper Lig’de düşme hattındaki Atakaş Hatayspor’da kümede kalmak adına kritik bir döneme girilirken Teknik Sirektör Volkan Demirel görevinden istifa etti.

Süper Lig’de son 10 haftada rakipleri karşısında hanesine sadece 5 puan yazdırabilen Atakaş Hatayspor, 18. sıraya gerilediği ligde, düşme hattından bir türlü uzaklaşamadı. Kritik bir dönemece giren Atakaş Hatayspor’da sürpriz bir ayrılık yaşandı ve Teknik Direktör Volkan Demirel, görevinden istifa etti

Volkan Demirel’e Teşekkür Mesajı

Yaşanan gelişmeler sonunda Atakaş Hatayspor kulübünden konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada; “Teknik Direktörümüz Volkan Demirel ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. 6 Şubat günü yaşadığımız deprem felaketinden bu yana kulübümüz ve şehrimiz için hiç düşünmeden ve yorulmadan çalışan, takımımızın 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunda mücadele etmesi için depremden hemen sonra her türlü çalışmayı titizlikle yöneten Volkan Demirel hocamıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar diliyoruz. Volkan Demirel her zaman şehrimizin ve kulübümüzün bir değeri olarak kalacaktır” denildi.

Yeni Teknik Direktör Özhan Pulat

Atakaş Hatayspor’un yeni Teknik Direktörü ise Özhan Pulat oldu. Pulat’ın ekibinde Fatih Kavlak, Erman Kılıç, Barış Diken, Nuri İhsan Erdoğan ve Yakup Zühtü Birinci yer alacak. Konuyla ilgili konuşan Özhan Pulat; “Amacımız Hatayspor’u ligde tutmak. İnşallah bunu da başaracağız. Her iki taraf için hayırlı olsun” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here