Vira-Vira, Balık Ekmek Açığını Kapatacak

0
201

vira-vira balık1Balık kültürünün bir türlü yansıtılamadığı ‘Deniz Kenti’ İskenderun’da bir eksiklik daha giderildi. İstanbul’da kıyı sahillerinin vazgeçilmezi olan “Balık Ekmek” Mehmet Talu’nun işletmeciliğini yaptığı Vira-Vira Balık Ekmek’te İskenderun halkı ile buluştu.

İskenderun’un tanınan simalarından biri olan ve aynı zamanda yerel bir gazetede köşe yazarlığı da yapan Mehmet Talu, İskenderun’da eksikliği hissedilen bir açığı kapatmak istediklerini belirterek ‘Vira-Vira Balık Evi’ ile İskenderun’a yeni bir damak tadı sunduklarını kaydetti.

vira-vira balık2

Balık Kültürünün bir türlü yansıtılamadığı İskenderun’a böylesine bir işletmeyi kazandırmaktan mutlu olduklarını dile getiren Talu; “İskenderun’da eksikliği hissedilen Balık Ekmek artık Vira-Vira’da İskenderunluların damak tadına sunuluyor. Bütün balık ürünleri Balık Evimizde mevcuttur. Tüm İskenderun halkını mekânımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Kısa bir süre önce Savaş Mahallesi 45 Sokak No: 103 (1 Nolu Belediye İş Hanı arkası) adresinde hizmet vermeye başlayan dün de Basın mensuplarını ağırlayan Vira-Vira Balık Evi’ne İskenderunlular da oldukça yoğun ilgi gösterdiler.

vira-vira balık3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here