Körfez İskenderunspor, Bugün Ümraniye’yi Ağırlıyor

0
88

körfez iskenderunspor42Spor  Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, bugün saat 14.30’da 5 Temmuz stadında oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde tamamladı. Hafta sonunda deplasmanda oynanan 1461 Trabzon karşılaşmasında  uzatma dakikalarının son saniyesinde yediği şansız golün ardından kente puansız dönen Turuncu-Mavililer’in, tehlikeli bölgeden uzaklaşabilmek için Ümraniyespor karşısında tek düşüncesi üç puan.

Teknik Direktörü Ramazan Silin; “Son saniyelerde yediğimiz gollerden dolayı çok puanlar kaybettik. Bu karşılaşmaları unutup Ümraniyespor karşılaşmasına odaklanmamız gerekiyor. Bugün bizim için çok kritik bir maça çıkacağız. Tehlikeli bölgeden bir an evvel uzaklaşmak istiyoruz.  Tek düşüncemiz galibiyet, bunun için taraftarlarımızın yoğun desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Bugün saat 14.30’da 5 Temmuz stadında oynanacak olan Körfez İskenderunspor-Ümraniyespor maçı Ercan Hellaç, Tuğrul Akkoyun, İhsan Armağan Gül hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise İlkay Aydın olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here