Ücretsiz İki Ayrı Tiyatro Oyunu Sahnede

0
146

tiyatro oyunuÖzel İKEM sahnesinde  sergilenmeye başlanan  polisiye komedi türündeki “Dokuz Canlı” isimli oyun izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor. Tayfun Türkili tarafından yazılan ve Özer Yüksel tarafından yönetilen oyun, on beş yıllık evli, orta yaşlarda bir adam olan; Faruk’un genç bir kadınla gönül ilişkisine girerek karısını ortadan kaldırmaya çalışmasını anlatıyor. Oyunda Anıl Yıldız, Deniz Gülistan Er, Gamze Karadağ Çakmak, İbrahim Kırat, Lina Arusoğlu, Nejat İbrahim Sarı, Özer Yüksel ve Uysal Gökşen olmak üzere; 8 oyuncu görev alıyor.

Özel İKEM Koleji sahnesinde 2 Nisan Perşembe, 5 Nisan Pazar günü saat 20.00’da ücretsiz olarak sahnelenecek oyunun davetiyeleri Özek İKEM Kolejinden veya oyunculardan temin edilebilir.

Yine İkem Sahnesinde sergilenmeye başlayan bir diğer oyun ise Ay Tedirginliği. 1950’lerin İstanbul’unda  denize yakın tenha bir kuytu köşede  geçen oyun, bir zamanların insanlarına dair tehlikeli bir hikaye anlatıyor. Yönetmenliği Seyfettin Babat tarafından yapılan oyunda Gizem Yüksel ve Seyfettin Babat rol alıyorlar. Oyunun Müzik Editörlüğünü; Seyfettin Babat  yaparken  seste Utku Palta, ışıkta  İbrahim Kırat görev alıyor

Oyun, 27 Mart Cuma Dünya Tiyatrolar Gününde İKEM Kolejinin desteğiyle İKEM sahnesinde ilk gösterimini yaptı. 31 Mart Salı ve 3 Nisan Cuma saat 20.00’de yine İKEM sahnesinde halka ücretsiz olarak sergilenecek oyunun davetiyeleri okuldan veya oyunun yönetmeninden temin edilebilir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here