Kalplerimiz Iğdır’da!

0
7

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, Play-Off Birinci Tur mücadelesinde bugün Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. Iğdır Şehir Stadında oynanacak olan zorlu mücadele saat 15.30’da başlayacak. Mücadeleyi Oğuzhan Uğurlu, Hüseyin Kıvanç Durmaz ve Selim Şenöz hakem üçlüsü yönetecek.

Tek Hedef Üst Tura Çıkabilmek!

Zor günler yaşayan ancak bu zorluklara rağmen ligi altınsı sırada tamamlayarak play-off mücadelelerine katılmaya hak kazanan Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor bugün grubun güçlü ekiplerinden Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile Iğdır’da karşı karşıya gelecek. Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşma öncesinde İskenderunspor’da tek hedef play-off ilk maçından galibiyetle ayrılmak ve üst tura çıkabilmek.

Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile oynayacağı maç için gerçekleştirdiği son antrenmanın ardından önce Ankara’ya daha sonra da aktarmalı olarak Iğdır’a geçti ve maç saatini beklemeye başladı.

Kentimizi Layıkıyla Temsil Edeceğiz

Türk Futbol tarihinde iki yıl üst üste kendi şehrinde maç yapamayan tek takım olduklarını kaydeden ve bunun maddi-manevi zorluklarından bahseden Kulüp Başkanı Hakan Bolat, her şeye rağmen kentimiz İskenderun’u layıkıyla temsil etmek istediklerini kaydetti.

Takımın inancının tam olduğunu da belirten Başkan Bolat; “Yaşanan bu kötü şartlara rağmen iki yıldır üst üste play-off oynuyoruz. Iğdır temsilcisi karşısında şehrimiz için elimizden geleni yapacağız. Gücümüzün yettiği yere kadar gitmeye çalışacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here