Futbolcu Fabrikası Karaağaçspor’a Sahip Çıkılmalı!

0
405

karaağaçspor1Aralarında Milli Futbolcular Selçuk İnan ile İsmail Köybaşı’nın da bulunduğu onlarca futbolcunun yetiştiği kulüp destek bekliyor

Geçmiş yıllardan beri Türk Futboluna başarılı nesiller yetiştiren Antrenör Ayhan Sağıroğlu’nun himayesindeki Karaağaçspor’un alt yapısındaki gençler başarıdan başarıya koşuyor. Aralarında Türk Milli takımın efsane futbolcuları Selçuk İnan ve İsmail Köybaşı’nın da bulunduğu onlarca futbolcunun yetiştiği ‘Futbolcu Fabrikası’ Karaağaçspor’a Arsuz Belediyesi ve bölge iş adamlarının sahip çıkılması bekleniyor.

Yapılan bu çağrılar sonunda gereken destek verilmez ise bu seneye kadar başarılı futbolcular yetiştiren Karaağaçspor’un gelecek yıllarda kan kaybedeceği ve üretkenliğinin bitebileceği dillendiriliyor.

Karaağaçspor bu sezon (U-16) liginde şampiyonluğu garantilerken, (U-13) liginde de şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri konumunda. (U-14) Liginde de istenilen başarıyı yakalayan Karaağaçspor’un gençlerinin daha büyük başarılara imza atabilecekleri ancak destek beklendiği belirtiliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here