Bu Pazar Kimseye Söz Vermeyin! Maça Gidiyoruz!

0
136

körfez iskenderunspor54Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor bu hafta sonu oynayacağı ve hayati önem taşıyan Fethiyespor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Ramazan Silin önderliğinde tüm hızıyla sürdürüyor. Körfez ekibinin yönetimi, takımı desteklemek adına tüm sporseverleri bu hafta sonu 5 Temmuz Stadına davet etti.

Ligde son iki haftaya kritik bir konumda giren Körfez İskenderunspor, hafta sonu da Fethiyespor ile çok önemli bir maça çıkacak. Maçın hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Mavililer, dün de çalışmalarını 5 Temmuz Stadında sürdürdü.

34 haftanın sonunda topladığı 38 puanla 16. sırada yer alan Körfez ekibi, bu hafta oynayacağı Fethiye maçından da gelip gelerek 39 puanla hemen üst sırasında bulunan rakibinin de üstüne çıkmak istiyor. Öte yandan alınacak bir galibiyet sonrasında 14. sıradaki Turgutluspor’un alacağı sonuca göre Turuncu-Mavililer iki sıra birden de yükselebilecek.

Körfez İskenderunspor yöneticileri, bu önemli maç öncesinde destek çağrısı yaparken, bizde İskenderun Gazetesi olarak bir çağrıda bulunuyoruz. Haydi İskenderunlular, Haydi sporseverler, kentimizin 2. Ligdeki takımının bir alt lige düşmemesi için bu hafta bize büyük iş düşüyor. Bu Pazar günü saat 15.30’da kimselere söz vermeyin, Maça Gidiyoruz!

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here