İDÇspor’da Sakatlıklar Kara-Kara Düşündürüyor

0
58

Kentimizi Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, bu hafta sonu deplasmanda Tokatspor ile karşılaşacak. Kırmızı-Lacivertli ekip, Tokatspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde İsdemir tesislerinde sürdürüyor.

Tokatspor ile yapılacak olan karşılaşma öncesinde 4 futbolcunun sakatlığının henüz iyileşmemesi ise camiayı kara-kara düşündürüyor. Sakatlıklarla boğuştuklarını kaydeden İskenderun Demir Çelikspor Basın Sözcüsü Av. Cihan Önal, Tokatspor maçına bu oyunculardan yoksun çıkacaklarını belirtti.

Önal’ın verdiği bilgilere göre, Denizlispor maçında sakatlanan İbrahim Eren, Erkin Keskin ve arka adalesinde yırtık tespit edilen Mert Sonay ile birlikte Kızılcahamam maçında sakatlanan ve 70. dakikada oyundan alınan kaptan Salih Kardeşgiden’in durumları ciddiyetlerini koruyor.

İDÇspor Basın Sözcüsü Av. Cihan Önal, İbrahim, Erkin, Mert ve Kaptan Salih’in tedavilerinin sürdüğünü kaydederken, bu hafta deplasmanda oynanacak olan Tokatspor maçında bu dört futbolcunun oynamasının neredeyse imkânsız olduğunu sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here