‘Destek Bekliyoruz!’

0
96

Teknik Direktör Ali Gülmez Kilimli Belediyespor Maçını Dönem Noktası Olarak Gördüklerini Kaydetti…

Bu hafta sonu evlerinde konuk edecekleri Kilimli Belediyespor maçı için İskenderun halkına ve tüm sporseverlere çağrıda bulunan İskenderunspor 1967 Teknik Direktörü Ali Gülmez; “Bizim için dönüm noktası olarak gördüğümüz bu maçta, bize gönül verenlerin sahada bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz” dedi.

Ligde hak etmedikleri bir yer olduklarını ve böyle bir takımın başına geçerek ateşten bir gömlek giydiğini her fırsatta dile getiren Teknik Direktör Gülmez, takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. İskenderun basının, takıma olan desteği sayesinde, kamuoyu oluşturmak adına büyük katkı verdiğini ifade eden Gülmez; “Önümüzdeki hafta sonu konuk edeceğimiz Kilimli Belediyespor maçı bizim için dönem maçı olacaktır. Bizler İskenderun halkından para değil, manevi destek bekliyoruz. Bu önemli karşılaşmada mutlaka statlardaki yerini alıp bizlere destek vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Mevcut kadro ile yeni bir sistem oluşturduklarını da anlatan Gülmez; “Ligde en az pozisyon veren bir takım oluşturduk. Şuanda yeniliyoruz ama alkışlanacak bir futbol ortaya koyuyoruz. En kısa zamanda da hem alkışlanan hem de galip gelen bir takım haline geleceğiz” şeklinde konuştu.

Takımda şuana kadar 7 futbolcu ile yollarını ayırdıklarının da altını çizen Gülmez; “Bu forma kutsaldır. Bu formayı giyenlerin hakkını vermesini istiyoruz. Takımda kadro dışı bırakılanlardan İsmail Şapkalı, yönetimden özür dilemesi ve bu olayların içerisinde olmadığını bildirmesi üzerine yönetim, bu futbolcuyu affetti ve İsmail takım ile birlikte antrenmanlara başladı. Antrenmanlarda iyi bir performans göstermesi halinde de formayı kapar” dedi. Gülmez, son olarak Gökhan Alaş, Ali İhsan, Onur Güdül ve Ali Yıldırım ile yolarını ayırdıklarını kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here