Hatay Barosuna Yeni Bir Avukat Daha Katıldı

0
957

Tanınmış avukatlardan Suzan Şahin Dudu ve Kayhan Evren’in yanlarında stajyerliğini tamamlayan Av. Hamdi Evren cüppesini giydi ve avukatlığa başladı. Cübbe giyme ve ruhsat törenine avukatların yanı sıra, Hatay Barosu başkanı Sinan Akgöl ve ailesi de katıldı.

Törende konuşan çiçeği burnunda avukat Hamdi Evren; “Bu mesleği seçmemde kendime örnek olarak aldığım Teyzem Suzan Şahin Dudu ve amcam Kayhan Evren’in yanlarında staj yaparak onlardan çok şey öğrendim. Avukatlık mesleğinin kutsallığını ve önemini çok iyi biliyorum. Adaletin terazisini hep göz önüne alarak bir yaşam tarzı haline getirdim. Mesleğimi de bu anlayışla sürdüreceğim. Bu günlere gelmemde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen anneme, babama ve özellikle anneanneme müteşekkirim” diye konuştu.

Hatay Barosu Başkanı Sinan Akgöl de yaptığı kısa konuşmasında; “Avukatlar insanın özgürlüklerini verir ve onurlarını korurlar. Avukat Hamdi Evren Kayhan Evren ve Suzan Şahin Dudu gibi iki iyi avukatın yanında stajını yaparak mesleğine ilk adımını atmıştır. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here