Başkentte Hatay Günlerinde İTSO Kentin Tanıtımına Katkı Sağlıyor

0
102

başkent-itso1Ankara’da düzenlenen Başkentte Hatay Günlerine katılan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının Standı ve İskenderun Güvercini yoğun ilgi görüyor.

Ak Parti Hatay Milletvekilleri Sadullah Ergin ve Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İTSO Standını gezerek başkan Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştüler.

başkent-itso2

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın kentin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirmek istediği projelerden biri olan İskenderun Güvercini projesi de Başkentte Hatay Günlerinde yoğun ilgi gördü. Nesli tükenmekte olan İskenderun Güvercininin çoğaltılması için çaba sarf eden İTSO’nun bu gayretleri de meyvesini veriyor.

başkent-itso3

İskenderun Güvecini iri gagası ve heybetli görünümü ile Başkentte halkın yoğun ilgisini gördü. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Başkentte Hatay Günlerine yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte katıldık. Açtığımız Stant ile İskenderun’u en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyoruz. Burada iş adamlarımız, kurum ve kuruluş temsilcilerimiz, milletvekillerimiz ile hep birlikte Hatay’ın tanıtımına katkı sunmak için adeta kenetlendik. Bu tür organizasyonlar bölgemizin tanıtımı için çok önemli” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here