Ankara’da İskenderun Rüzgarı Esti

0
97

arsuz-iskenderun1Bu yıl Ankara’da üçüncüsü düzenlenen ‘Başkent’te Hatay Günleri’nde İskenderun rüzgarı esti. Ankara Atatürk Kültür merkezinde gerçekleştirilen ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in de katıldığı tanıtım günlerinde İskenderun her yönüyle ziyaretçilere anlatıldı.

Tanıtım günlerinde yoğun ziyaretçi akınına uğrayan İskenderun standı katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar, ünlüler ve işadamları başta olmak üzere Hatay’ı merak eden vatandaşlar tarafından ziyaret edilen İskenderun standını, gurbette yaşayan İskenderunlularda bir an olsun boş bırakmadı.

İskenderun standını ziyaret edenlere meşhur künefe ikram edilirken ziyaretçiler İskenderun hakkında bilgilendirildiler. Stantlar içinde en çok ziyaretçi akınına uğrayan İskenderun Belediyesi Standı misafirlerini adına yakışır şekilde ağırladı. Başkan Seyfi Dingil, konuklarıyla birebir ilgilenerek yöreyi en güzel şekilde tanıtmaya çalıştı.

arsuz-iskenderun2

İskenderun’un Türkiye’nin parlayan bir yıldızı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dingil; “İlk önce bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenleri kutluyorum. Tanıtım günlerinde Ankara’daki Hataylı hemşerilerimizle birlikte olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’de yaşayan insanlarımızı İskenderun’a davet ediyoruz. Gelsinler doğasıyla, deniziyle, iklimiyle, insanı ile İskenderun’u görsünler. Herkese kapımız açık. Bizlerde gece gündüz demeden çalışarak İskenderun’u hak ettiği yere getirebilmek için büyük bir çaba içerisindeyiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here