Zirveden Uzaklaştık!

0
24

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta, 21 haftalık maraton sonunda 11 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet ile 39 puan toplayarak klasmanda 4. sıraya kadar gerileyen Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, son haftalardaki puan kayıpları ile zirveden biraz uzaklaştı. Bu durum, yöneticilerle birlikte İskenderunspor camiasını da üzdü.

Ligin ikinci yarısına Teknik Direktör Nedim Yiğit ile hazırlanan ve ara transferde 7 futbolcuya imza attıran İskenderunspor, ikinci yarının ilk maçında Baynet İnşaat Balıkesirspor ile 2-2, ikinci maçta da sahasında Pazarspor ile 0-0 berabere kalarak son iki haftada 4 puanlık kayıp yaşadı. Bu kayıplar sonunda 4. sıraya kadar gerileyen Temsilcimiz Turuncu-Mavili camiayı da üzdü.

Daha İyi Duruma Geleceğiz

İkinci yarıya iyi başlayamadıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Hakan Bolat, İskenderunspor’un yeniden toparlanacağına işaret ederek; “Takımın oturması biraz zaman alacak, çünkü bayağı giden ve gelen oyuncularımız oldu. Seyircimizin desteği ile daha iyi bir duruma geleceğiz ve herkesten büyük bir destek bekliyoruz. 25 yıldan sonra 3’ncü ligden gelip hiçbir tecrübesi olmadan 2’nci ligde potanın bu kadar içinde olmak kolay iş değil. Yaptığımız iş gerçekten zor! Stadımız da yok, statsız da bu işler o kadar kolay değil ama biz gücümüz yettiği kadar her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biz bu işin başındayız!” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Nadir Çiftçi İmzayı Attı!

Öte yandan, Turuncu-Mavili ekip önemli bir transfere daha imza attırdı. Son olarak Makedonikos Neapolis forması giyen forvet Nadir Çiftçi ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz; ülkemizde önemli takımlarda forma giyen ve en son olarak Makedonikos Neapolis forması terleten forvet oyuncusu Nadir Çiftçi ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Oyuncumuza İskenderunspor forması altında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Nadir Çiftçi, aralarında Yakutel Kayserispor, Eskişehirspor, Gençlerbirliği, Rizespor ve Ankaragücü’nün de bulunduğu birçok önemli kulüpte oynadı. 31 yaşındaki Forvet Nadir Çiftçi, en son Makedonikos takımında forma giyiyordu.

Bu hafta sonu Fethiyespor ile deplasmanda mücadele edecek olan Turuncu-Mavili ekibimiz, Fethiye’den 3 puanla dönerek kayıplarını telafi etmek istiyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here