Robert Emir Murt ve Gökçe Yürükel’den Yüksek Derece!

0
34

MCU Mustafa Cuma Uğurlu Spor Akademisi öğrencilerinden Robert Emir Murt, Kick Boks Türkiye Şampiyonasında üçüncülük derecesi, Gökçe Yürükel de ikincilik derecesi alarak hem hocalarını hem de ailelerini sevince boğdular. Robert Emir Murt hedefinin Dünya Şampiyonası olduğunu söyledi.

MCU Mustafa Cuma Uğurlu Spor Akademisi adına 29 Aralık tarihinde Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılan Robert Emir Murt, Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Rakiplerini bir-bir eleyerek yoluna devam eden başarılı Kick Boksçu üçüncülük derecesi ile de hem hocası Mustafa Cuma Uğurlu’yu hem de ailesini sevindirdi.

Başarılı sporcusu ile övünen Kick Boks hocası Mustafa Cuma Uğurlu, elde edilen başarının ardından Robert Emir Murt’u tebrik ederek; “Aslanım çok çalıştı istedi ve başardı. Tebrikler, başarıların daim olsun inşallah” değerlendirmesinde bulundu.

Bu şampiyona için çok çalıştığına işaret eden Robert Emir Murt, hedefinin Dünya Şampiyonası olduğunu da sözlerine ekledi.

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen şampiyonada MCU Mustafa Cuma Uğurlu Spor Akademisi öğrencilerinden Gökçe Yürükel de Kick Boks Türkiye ikincisi oldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here