Turnuva Heyecanıyla Birlikte Vefa Örneği

0
140

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden Şehit Onbaşı Enver Durmaz Şarkkonakspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada, Beyazıt Kelleci Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun takımını 5-3 mağlup etti.

Şehit Onbaşı Enver Durmaz’ı Saygıyla Anıyoruz

Karşılaşma öncesine Şarkonaksporlu futbolcular, Şehidimiz Onbaşı Enver Durmaz’ın anısına ağabeyi Ruzkullah Durmaz’a çiçek takdim ederek, yine üzerinde şehidimizin isminin yazıldığı bir forma hediye ettiler.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Erman Koca, Uğur Aktaş ile Ali Dönmez’in yönettiği müsabakada Şehit Onbaşı Enver Durmaz Şarkkonakspor’un gollerini Ersen Devrim (3) ile Uğur Kısadal (2) atarken, Beyazıt Kelleci HBB İskenderun’un golleri de İbrahim Lek, Abdullah Demirci ile Hasan Can’dan geldi.

Palmiye Hastanesi: 3 Hakan Tan Fil Filtre: 0

Körfez Grubunda mücadele eden bir diğer takım Özel Palmiye Hastanesi ise Şehit Hakan Tan Fil Filtre takımını 3-0 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Nadir Törtkaş, Hakan Özpınar ile Lütfü Batar’ın yönettiği karşılaşmada, Palmiye Hastanesinin gollerini Hüseyin Ateş (2) ile Timuçin Çepikkurt attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here