Başkan Bolat Dert Yandı; “Play-Off Maçına Çıkamayabiliriz”

0
165

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, ödemeleri gerçekleştirilemeyen bazı futbolcuların tek taraflı fesih işlemlerine başladığını, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile play-off maçını oynayamama durumunun söz konusu olduğunu belirtti.

Ligde son haftaya girilirken, temsilcimiz İskenderunspor play-off mücadelelerine katılmaya hak kazandı. Ancak Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile oynanacak play-off maçına çıkılamaması ihtimali olduğunu kaydetti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, kulübü daha fazla tek başına taşıyacak ne gücü ne de enerjilerinin kaldığını vurgulayan Başkan Bolat, “Sahipsiz İskenderunspor Play-Off’lara Kaldı!” başlığı altında şunları söyledi;

Play-Off Maçını Oynamama Durumumuz Söz Konusu…

“Değerli camiamız ve kıymetli taraftarlarımız; hepinizin malumu olduğu üzere maddi ve manevi birçok zorluk yaşamamıza, deprem felaketini en ağır şekilde hissetmemize ve 2 yıldır da statsız olmamıza rağmen bu yıl da takımımız Play-Off’lara kalma başarısı göstermiştir.

Ancak! Gelinen noktada bize verilen sözlerin neredeyse hiçbiri yerine getirilmediği için futbolcularımıza kalan ödemelerini gerçekleştiremedik. Bunun sonucu olarak futbolcular da tek taraflı fesih işlemlerine başlamıştır.

Neticede Iğdır FK ile Play-Off maçını oynamama durumumuz söz konusudur. Bu süreçte kesinlikle futbolcuların yanında olduğumu ve davalarında sonuna kadar haklı olduklarını belirtmek istiyorum. Bugüne kadar büyük bir sabır göstererek mücadele ettiler. Hepsine can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Artık bu kulübü daha fazla tek başımıza taşıyacak ne gücümüz ne de enerjimiz kaldı. Açık olarak ifade etmeliyiz ki içi boşaltılmış paravan şirket gibi kullanılmış Hatayspor’un sırf Süper Lig’de diye bizden daha fazla destek aldığı noktada, İskenderunspor gibi şerefli bir takımın bence kapatılıp gerçek gönüllerde kalması daha mantıklıdır.”

Futbolcu Kardeşlerimle İstişare Yapacağız

İskenderunspor’u devretme konusu hakkında da konuşan Başkan Bolat; “Aynı zamanda da İskenderunspor’u yönetmek isteyen bir iş insanı veya adayı varsa lütfen çıksın. Biz her şeyi yapmaya hazırız.

Bugüne kadar şerefimizle taşıdığımız bu formanın Play-Off maçlarına çıkıp çıkmayacağını futbolcu kardeşlerimle istişare edip futbol kamuoyuna bilgilendireceğiz. Bu ayıp benim değil İskenderun şehrinindir. Saygılarımla!” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Taraftar Store Mağazasındaki Ürünlerin Satışına Başladı

Öte yandan, şanlı İskenderunspor taraftarı ise kulübünü yalnız bırakmıyor. Turuncu-Mavili renklere gönül vermiş taraftarlar, depremde zarar gören İskenderunspor Store mağazasındaki ürünleri Kaptan Paşa Cami önünde (Boyacılar Çarşısı girişinde) satışa sundular.

Ürün satışı ile ilgili konuşan vefakâr taraftarlar; “Tüm taraftarları kulübümüze destek olmaya çağırıyoruz. Belki işadamlarımız, STK’lar, yerel yönetimler, geldiğimiz durumdan muzdarip olup onlar da kulübe bir destek sunar. Yaşasın tam bağımsız şanlı İskenderunspor’umuz!” şeklinde açıklamalarda bulundular. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here