Ömer Şaydak’tan ‘Altın’ Kulaç!

0
252

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen, 212 kulüpten bin 256 sporcunun katılım gösterdiği, 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finallerinden altın madalya ile dönen Torpido lakaplı Ömer Şaydak, Hatay’ın gururu oldu.

Başkentteki finale katılmaya hak kazanan Şaydak, buradan da alnının akıyla çıktı. Ankara Keçiören Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleşen yarışmalarda, harikalar yaratan Ömer Şaydak, aralarında Fenerbahçe, Galatasaray ile ENKA’nın bulunduğu ve ülke genelinde başarılı spor kulüplerinin sporcularıyla kıyasıya yarıştı.

Ömer Şaydak’ın tarih yazmaya devam ettiğini kaydeden Yayladağılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yalçın, Ömer’in Hatay için bir değer olduğunu söyledi. Torpido’nun her zaman yanında olacaklarının altını çizen Yalçın; “Kentin adını geniş kitlelere duyuran sporcularımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir. Biz elimizden geldiği kadar destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Kısıtlı imkânlara rağmen bu başarıları elde eden Ömer’e teşekkür ederiz, bizi gururlandırdı. Onu asla yalnız bırakmayacağız, Allah’ın izniyle. Temennimiz Hatay’ın gerek belediyelerinin gerekse iş adamlarının bu ve buna benzer başarılı sporculara sahip çıkmasıdır” dedi.

Antakya Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübü (AYK) Başkanı Cüneyt Eroğlu da yarışlarda Ömer’e verilen desteklerden dolayı teşekkür ederek; “Hatay’ı en güzel şekilde temsil eden sporcumuzla gurur duyduk. Önceki dönemlerde başarılı sporcularımızın yok olup gitmesine izin vermeyeceğiz. Ömer’e sahip çıkmaya devam edeceğiz ve inşallah yıllar sonra yüzme milli takımına Hatay’dan bir sporcu kazandıracağız” dedi. Eroğlu, Torpido’ya destek veren herkese şükranlarını sundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here