Şampiyon Gençler Kupalarını Aldı

0
35

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 105. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde liseler arası düzenlenen spor müsabakalarında dereceye girenleri ödülleri törenle verildi.

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ödül törenine İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, öğretmen ve öğrenciler ile aileleri katılım gösterdi.

Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi ile Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan voleybol final maçının ardından ödül törenine geçildi.

İlçe genelinde futbol, basketbol, voleybol, bocce-petank, kort tenisi, bocce-volo, masa tenisi, geleneksel Türk Okçuluk branşlarında düzenlenen turnuvalarda dereceye girenlere madalya ve kupaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Futbol kategorisinde İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken, Abdullah Sayek Anadolu Lisesi ikinci, İskenderun Anadolu Lisesi üçüncü, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Basketbol Genç Erkeklerde İstiklal Makzume Anadolu Lisesi birinci, Uğur Koleji ikinci, Cumhuriyet Anadolu Lisesi üçüncü, Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi dördüncü; Genç Kızlarda Uğur Koleji birinci, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi ikinci, Abdullah Sayek Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Voleybol genç erkeklerde Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi birinci, Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, İskenderun Anadolu Lisesi üçüncü, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi dördüncü; genç kızlarda Abdullah Sayek Anadolu Lisesi birinci, Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi üçüncü, Rotary Meslek Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Gerçekleştirilen madalya töreninde, diğer branşlarda da dereceye girenler madalya ve kupalarını aldılar. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here