Emir Rober Murt’tan 8 Madalya Birden!

0
196

Mustafa Cuma Uğurlu (MCU) Spor Akademisinin başarılı sporcularından Emir Rober Murt; Uluslararası Kick Boks Dünya Kupasında 2 gümüş, 2 bronz madalya, Uluslararası Kick Boks Akdeniz Şampiyonasında da 2 altın, 1 gümüş, 1 bronz olmak üzere toplamda 8 madalya alarak büyük bir başarıya daha imza attı.

15-19 Mayıs 2024 tarihlerinde 47 ülkeden 4.000 yakın sporcunun katılımıyla İstanbul’da yapılan Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası ve Uluslararası Akdeniz Şampiyonasında başarılı sporcular madalyalarını da törenle aldı. MCU Spor Akademisinin başarılı sporcularından Emir Rober Murt, her iki şampiyonada toplam 8 madalya alarak büyük bir başarıya imza attı ve sevenlerini de sevince boğdu.

Mustafa Cuma Uğurlu (MCU) Spor Akademisinin madalya ve kupalara alışkın olan sporcusu Murt, bu başarıları ile hem akademi hocalarının hem de ailesinin gurur kaynağı oldu.

Emir Rober Murt’u ve İskenderun’da üstün başarılara imza atan Hocası Mustafa Cuma Uğurlu’yu elde ettikleri başarılardan ötürü kutluyor, İskenderun’umuz adına daha güzel başarılara imza atmalarını da temenni ediyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here