Müdür Güneş; “Yaşadıklarımızı Hafızalarımızda Canlı Tutmalıyız”

0
31

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) yönetimi İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i cemiyet binasında konuk etti. Emniyet Müdürü Güneş, İGC Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmadan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Depremin hemen ardından Emniyet Müdürlüğünün sahanda olduğuna işaret eden Emniyet Müdürü Güneş, 6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremlerin ardından İskenderun Kaymakamı, İdare Amirleri ve AFAD başta olmak üzere devletin bütün kurum ve kuruluş temsilcilerinin depremin ilk anından itibaren vatandaşların yanında olduklarını kaydetti. Müdür Güneş, depremden sonra da herkese büyük sorumluluklar düştüğünü de anımsattı.

Devletin kurum ve kuruluşları ile depremzedenin yanında olduğuna da dikkat çeken Güneş; “Yaşadığımız depremin izlerini ve yaşadıklarımızı hafızalarımızda canlı tutmalıyız. Bilim insanlarımızın ‘ülkemiz deprem bölgesi her an tedbirli olmalıyız’ şeklindeki uyarılarını dikkate almalıyız” dedi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, buluşmaya ev sahipliği yaptıkları için İGC Başkanı Atar’a ve yönetim kuruluna teşekkür ederken, İGC Başkanı Atar da Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i cemiyet binasında ağırlamaktan dolayı mutluluklarını dile getirdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here