İskenderunspor, Mucur Yabanlıspor’u 2-1 ile Geçti

0
199

Turuncu-Mavililer Kırşehir Semalarında Esti

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, yeni sezonun ilk haftasında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi futbol sahasında Mucur Yabanlıspor ile karşılaştı. Temsilcimiz rakibini deplasmanda devirerek 3 puanın sahibi oldu.

İskenderun ve Kırşehir bölgesinden 800’e yakın taraftar topluluğunun izlediği müsabakayı Adem Karakaya, Adem Uçarlı ile Arslan Sevinç yönetti. Ev sahibi Mucur Yabanlıspor’un golünü 8. dakikada Mert, misafir takım 5 Temmuz İskenderunspor’un gollerini de 40. dakikada Ali Yıldırım ve 86. dakikada Fırat Kaya attı.

Ali Yıldırım’dan Neslican Hassasiyeti…

İlk yarının son bölümünde sahneye çıkan yıldız golcü attığı golle takımına morel getirdi. 5 Temmuz İskenderunspor’un starı Ali Yıldırım, Kırşehir deplasmanında 40. dakikada Mucur Yabanlıspor’a attığı golün ardından üzerinde ‘Belki kaybedeceğim ama savaşarak kaybedeceğim-Neslican’ yazılı tişörtünü çıkartarak gazetecilere poz verdi. Fakat kurallar gereği, orta hakem Adem Karakaya da Ali Yıldırım’a sarı kartını göstermek zorunda kaldı.

Galibiyeti Taraftarlarla Kutladılar

5 Temmuz İskenderunspor’un Kırşehir deplasmanında Mucur Yabanlıspor’u Ali Yıldırım ile Fırat Kaya’nın attığı gollerle 2-1 mağlup ederek lige üç puan ile başlaması Turuncu-Mavili camiada sevinçle karşılandı. İskenderunspor’un futbolcuları, maçın orta hakemi Adem Karakaya’nın bitiş düdüğünün ardından galibiyet sevincini cefakar taraftarları ile kutladı. İskenderun’dan Kırşehir’e giden taraftarlar, takımları 5 Temmuz İskenderunspor’u coşku içerisinde desteklediler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here