İskenderunspor GMG Kastamonuspor’a Bileniyor

0
24

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, GMG Kastamonuspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Turuncu-Mavililer Kırıkhan’da ağırlayacakları Kastamonu temsilcisini mağlup ederek son haftalarda alınan başarısız sonuçları telafi peşinde olacak.

İskenderunspor, Mehmet Kurt İskenderunspor Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla Pazar günü saat 14.00’te Kırıkhan Şehir Stadyumunda karşılaşacağı GMG Kastamonuspor müsabakasının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Teknik Direktör Ender Traş önderliğindeki antrenmanda Turuncu-Mavililerin hırsı ve istekleri gözlerden kaçmazken, futbolcular GMG Kastamonuspor maçında alınacak galibiyetle yeniden yükselişe geçmek ve zirveden uzaklaşmamak adına sahada olacaklar.

Bolat’tan Büyükekşi’ye Büyük Tepki!

Kulüp Başkanı Hakan Bolat geçtiğimiz hafta sonu oynanan İnegölspor maçının ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye ve hakemlere büyük tepki gösterdi. Rakip lehine verilen penaltının dünyanın hiçbir yerinde penaltı olarak verilemeyeceğini kaydeden Başkan Bolat; “Mehmet Büyükekşi, sana haftalar önce istifa dediğimiz için İskenderunspor’u bilinçli şekilde yok ediyorsunuz. Bilinçli olarak hakem atamaları yapıyorsunuz.

Kalecinin Kafasında Krampon İzi Var…

Dünyada hiç bir yerde böyle penaltı gördünüz mü? Kalecinin kafasında krampon izi var. Profesyonel Ligin hakemleri böyleyse vay Türk Futbolunun haline! Hiçbir şeyden korkmuyoruz. Güzümün yettiği kadar her gün hiç durmadan Mehmet Büyükekşi istifa, istifa!” şeklinde konuşarak tepkisini dile getirdi.

 

Hep Birlikte El Ele Yeniden İskenderun

Öte yandan, İskenderunspor altyapıda atağa kalkıyor. Futbol Gelişim Direktörü Engin Canımoğlu, İskederunspor’un U15-U17-U19 yaş gruplarında ‘Bölgesel Gelişim Ligi’ne katılım göstereceğini kaydetti.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Canımoğlu; “İskenderunspor Kulübü olarak ‘ALTYAPI’ çalışmalarımız kaldığı yerden devam edecektir. Önümüzdeki sezon 3 farklı (U15-U17-U19) yaş gruplarında ‘Bölgesel Gelişim Ligi’ne katılım sağlayacağız.

Misyonumuz, gelecek yıllarda düzenli bir şekilde İskenderunspor A takımında forma giyebilecek futbolcu yetiştirmek ve bununla beraber orta vadede takımımızın iskeletini kendi öz varlığından oluşturmaktır” diye konuştu (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here