Erzin, Maddi Sıkıntıdan Kurtulamıyor!

0
106

Ligin İkinci Yarısında Sahaya Çıkamama İhtimali Var…

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve son yıllarla girdiği maddi krizden bir türlü kurtulamayan Erzin Belediyespor’un, ligin ikinci yarısında sahaya çıkamayacağı yönünde bilgiler gelmesi, spor camiasında şok etkisi yarattı. Bu konuda yönetimin ağzını bıçak açmazken, Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Ersin Aka; “Mülki amirlerimiz, siyasilerimiz, yöneticiler ve Erzin’in önde gelen insanları kulübe destek olmalı. Aksi takdirde ikinci yarıda izleyecek takım bulamayacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Takımın düştüğü durum karşısında hiç tereddüt etmeden memleketi için göreve gelen Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Ersin Aka, basın mensuplarının soruları karşısında içini döktü. Genç ve başarılı Teknik Direktör Aka; “7 yıl gibi aradan sonra, zor durumda olan memleketimin takımı Erzin Belediyespor’da severek ve isteyerek göreve başladım. Futbolcularımız genç ve yetenekli oyunculardan kurulu ancak tecrübesiz ve eksiklikleri olan bir ekip. Teknik anlamda bu problemleri giderebileceğimi ve geliştireceğimi, farkındalığı ile Erzinlilere iyi futbol oynayan bir takımı uzun süreçte izlettireceğimi düşünüyorum. Ancak takımımız şu anki sorun teknik ve taktikten çok yönetimsel ve mali konulardır.

Problemlerin olduğunu bilerek geldim. Ancak bu problemlerin bu kadar ilgisiz ve duyarsız kalınacağını düşünmedim. Başkanımızın, ekonomik olarak çok yalnız kaldığını ve çok zor durumda olduğunu üzülerek gördüm. Diğer yöneticilerimiz hiç ortada yoklar. Her şey parayla ilgili değildir, en azından ilgilenmek, çaba sarf etmek gerekmez mi?” dedi.

Bu Takım Erzin’in Takımı, Herkes Sahip Çıkmalı!

Şu an çok önemli noktada olduklarını, 16 Aralık’taki ilk yarının son maçının oynanacağı güne kadar oyunculara 4 ay önce ödenmesi gereken peşinatların ödenememesi halinde takımın dağılabileceğini de kaydeden Aka; “Oyuncular sonuna kadar haklı. Sezon başında bu yana toplam aldıkları kişi başına 1.300 TL gibi komik bir rakam. Bu takım Erzin’in takımıdır. O yüzden herkes sahip çıkmalı! Ülkemizde 81 il, 957 ilçe var ama 128 tane profesyonel takımlardan biri biziz. Bu çok büyük bir değer, bu değere sahip çıkmalıyız. Ben şahsım adına fedakarlık yapıyorum.

Benim için çok değerli olan üst düzey yönetici bir abimi buraya getirdim. Bu insan ne Erzinli, ne yönetici, ne de siyasi bir amacı var. Tek amacı benim başarılı olmam. Burayı kısa zamanda sevmesinden ötürü, şu ana kadar kulübe önemli bir miktarda para verdi. Biz geldiğimizden bu yana kulübün kasasına giren tek para bu. Bu noktadan hareketle mülki amirlerimiz, siyasilerimiz, yöneticiler ve Erzin’in önde gelen insanları kulübe destek olmalı. Aksi takdirde ikinci yarıda izleyecek takım bulamayacağız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here