Eğitim Emekçileri Alanlarda… ÖĞRETMENİME DOKUNMA!!!

0
9

Eğitim Emekçileri Alanlarda…
ÖĞRETMENİME DOKUNMA!!!

İskenderun’da bulunan eğitim sendikaları, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da özel bir okulun müdürünün odasında öğrencisi tarafından kurşunlanarak öldürülmesi üzerine iş bırakarak alanlara indi.

Yaşanan menfur olayı ve eğitimde yaşanan şiddeti protesto eden eğitim emekçileri, bir günlük iş bırakma eylemi yaptı ve alanlarda bir araya gelerek, şiddetin son bulması adına gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini haykırdı.

İlk olarak İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelen Türk Eğitim Sen üyeleri burada sloganlar atarak açıklamalarda bulundular.

Hemen akabinde sendika binalarından Milli Eğitim Müdürlüğü önüne kadar sloganlar eşliğinde yürüyen Eğitim Sen ve Eğitim İş üyeleri, Milli Eğitim Müdürlüğü önünde Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şubesi tarafından alkışlarla karşılandı. Hürriyetçi Eğitim Sen Hatay İl Başkanlığı üyeleri de buluşmaya katıldı.

Tüm eğitim sendikaları ve eğitim emekçileri burada hep birlikte şiddetin sona ermesi, okullarda güvenliğin sağlanması yönünde sloganlar attı.

Eğitimde yaşanan şiddetin protesto edildiği eylemde ‘Birleşe Birleşe Kazanacağız’ şeklinde sloganlar da atıldı. Atılan sloganların ardından tüm sendika başkanları ayrı-ayrı açıklamalarda bulundular. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here