Desteğin Tam Zamanı!

0
89

körfez iskenderunspor52Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu hayati önem taşıyan bir maça çıkıyor. Pazar Günü sahasında oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Mavili ekip, küme düşme potasından uzaklaşmak için tüm kent halkının desteğini bekliyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor hafta sonunda İskenderun 5 Temmuz Stadında saat 15.30’da oynayacağı Fethiyespor karşılaşması öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Hacettepe deplasmanında alınan galibiyetten dolayı bir hayli neşeli görünen futbolcular, Fethiyespor engelinden de kayıpsız ayrılarak son haftaya tehlikeli bölgeden  uzak olmayı hedefliyor.

Kulüp Başkanı Kazım Aydın ile yöneticilerinde izlediği antrenmanda  futbolcular günü düz koşu yaparak geçirdi. Hafta sonunda oynanacak olan Fethiyespor karşılaşması öncesinde  hafif sakatlığı süren Semih’in haricinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

körfez iskenderunspor53

Bu arada Körfez İskenderun Spor taraftar gurubu “Kızıl Körfez” takımı desteklemek adına taraftarları stada çekebilmek için kampanya başlattılar.

Turuncu-Mavili Ekip Körfez İskenderunspor, yine kümede kalma mücadelesi yapan ve klasmanda bir üst sırada bulunan rakibini kendi saha ve seyircisi önünde yenerse bir sıra daha yükselecek. Yine kritik bölgede bulunan Konya Anadolu Selçukspor ile Turgutluspor mücadelesinden çıkacak sonuca göre, Körfez ekibi klasmanda iki sıra da yükselebilir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here