Deniz Kuvvetleri Gemileri Ziyaret Edildi

0
8

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ve komutanlarımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Sahil İskelesinde halkımızın ziyaretine açılan TCG Nusret, TCG Gökova ve TCG Karpaz Gemilerini ziyaret etti.

Vali Masatlı, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve diğer yetkililer, deniz kuvvetlerinin bu önemli gününde gemileri ziyaret ederek gemi personeliyle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında gemilerin teknik özellikleri hakkında bilgi alan Vali Masatlı ve beraberindekiler, gemi personeline teşekkür etti.

Gemi ziyareti sırasında Vali Masatlı, Deniz Kuvvetlerinin gücünü ve önemini bir kez daha görmenin gururunu yaşadıklarını belirterek bu vesileyle tüm deniz personeline görevlerinde başarılar diledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu deniz kenarında yaşayan halk da gemileri ziyaret etti. Gemi personeli, ziyaretçilere gemilerin içindeki yaşam ve çalışma koşulları hakkında bilgi verdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here