Çalışkan; “En İyi Hizmetleri Saadet’le Gerçekleştireceğiz”

0
80

necmettin çalışkan6Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan beraberinde İl Başkanı Hamza Çalışkan, Reyhanlı İlçe Başkanı İbrahim Göçmez, Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Abdurrezzak Dönmez ve bazı partililerle, Kumlu ve Reyhanlı ilçelerinde esnafı ve birçok köyü de gezerek ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Güne Antakya ev ve esnaf toplantılarıyla başlayan Çalışkan ardından Kumlu ve Reyhanlı halkıyla bir araya geldi. Çalışkan ev toplantılarında genel değerlendirmelerde bulunarak, kendilerinin milli ve manevi değerler doğrultusunda taviz vermeden çalıştıklarını belirtti.

Rakip adayların internetten buldukları resimler ile hayal proje ürettiklerini savunan Çalışkan; “Projeyi konuşmak sorun değil. Önemli olan icraattır. Biz yapamayacağımız şeylerin sözünü vermediğimiz gibi köklü büyük sorunları çözeceğiz. Geçmişimde bunu ispatladık. Bugün rakip adaylar ellerine fırsat geçtiği halde bunu değerlendirmemişlerdir. Eğer bu imkânlar Saadete verilirse geçmişte olduğu gibi bugünde en iyi hizmetleri Saadetle gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here