Bekir Altan Seçime Günler Kala Çalışmalarını Sürdürüyor

0
145

bekir altan2Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ev ziyaretleri sonrasında mitinglerde binlerce kişiyle bir araya geliyor. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde büyük bir kalabalığa hitap eden Başkan Bekir Altan, kendisine dua eden vatandaşlara “Allah, birinizi bin etsin diye dua ediyorum ya sizin bu kalabalığınız dualarımı destekliyor” dedi.

Dördüncü döneme hizmetlerin devamı için talip olduğunu belirten Başkan Altan; “Bazıları iftira siyaseti yapıyor. Onların ağlanacak haline biz güleriz. Biz istiyoruz ki, insanlara kazandıracağımız güzel şeyleri konuşalım. Ama onlarda böyle bir davranış göremiyorum. Onlar Payas’ın büyümesini çekemedikleri gibi hakkımda dava olduğunu belge yayınlayacaklarını söylüyorlar. Yüreğiniz varsa gelin televizyon kanallarına çıkıp yüzleşelim” dedi.

bekir altan3

Cumhuriyet Mahallesi Öğretmenine Sahip Çıktı

Günlük ev ziyaretlerine Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı mahalle sakinleri bağrına bastılar. Başkan olmadan önce Cumhuriyet Mahallesi’nde öğretmenlik ve müdürlük yapan bu sayede bölgedeki birçok kişiye faydası bulunan Bekir Altan’ı unutmadıklarını gösteren Cumhuriyet Mahallesi öğretmenine sahip çıktı. Başkan Altan’ı yollarda çiçeklerle ve alkışlarla karşılayan ve birçok ikramla hürmette bulunan mahalleliler; “Bizleri unutmadığınız için size çok teşekkür ediyoruz. Dua ve desteklerimiz sizinle” dediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here