Nebil Arslan da MHP Dedi!

0
344

nebil arslan1Seçime iki gün kala hunharlı bir çalışma içerisine giren MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’e bir destekte Emlak Müşaviri Nebil Arslan’dan geldi. Tüm seçmenleri sağduyuya davet eden Arslan; “İskenderun’un Hatay’la pekişmesi için bu ikilinin Hatay’ımıza gerekli olduğuna inancım tamdır” dedi.

Bildiri yayınlayarak MHP adaylarına destek olacağını ve herkesin de Aslan-Gül ikilisine destek vermesi gerektiği çağrısında bulunan Emlak Müşaviri Arslan; “İskenderun’un ve Hatay’ın selameti, bu bölgenin marka bir şehir olması için MHP diyorum! İskenderun’un yıllardır belediye başkanlığını yapmış olan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’ın, eserlerini bıraktığı yerden tüm ilimizi daha güzel yerlere getireceğine inancım tamdır.

Ayrıca içimizden biri olan İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ve ekibinin de İskenderun’u daha güzel yerlere getireceğine emin olduğum için İskenderun halkının parti gözetmeksizin bu ikiliye oy vermesini, sağduyulu hareket edip mantıklı bir şekilde birlik ve beraberlik için bu ekibi canı gönülden desteklemelerini istiyorum.

Bu ekibin çok büyük hizmetler yapacağına kanaatimiz tamdır. Bu bakımdan bu güzel Gül kokan ekibi ve Aslan gibi adayları birlikte onaylayacağınıza inanıyorum. Şimdiden tüm İskenderun halkına verecekleri destekten dolayı teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Deneyimli, tecrübeli ve Türkiye’nin başarılı belediye başkanlarından olan Aslan’ın, Hatay vilayetimiz için, birlik ve beraberliğimiz için, toprak bütünlüğümüz ve bayrağımız için, arayıp da bulamadığımız bir şanstır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here