Atakaş Hatayspor, Galatasaray’a Konuk Olacak

0
96

Süper Ligin çiçeği burnunda ekibi, ilimiz temsilcisi Atakaş Hatayspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında tamamladığı kamp programının ardından Perşembe günü (yarın) oynayacağı Galatasaray maçı ile hazırlıklarını tamamlamış olacak.

Süper Ligin yeni ekiplerinden Atakaş Hatayspor, hazırlık maçında Galatasaray’a konuk olacak. Türkiye’nin lokomotif kulüplerinden Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanacak hazırlık maçı 3 Eylül Perşembe günü (yarın) oynanacak. Saat 17.00’de başlayacak olan mücadeleyi D Smart yayınlayacak.

Bordo-Beyazlı ekibin yönetiminden, yeni sezon hazırlıkları ile ilgili yapılan açıklamada; “Erzurum’da gerçekleştirdiğimiz kamp çalışmalarının bitmesinin ardından, 3 Eylül’de Galatasaray ile Türk Telekom Stadyumunda yapacağımız hazırlık maçıyla yeni sezon hazırlıklarımızı tamamlayacağız” ifadelerine yer verildi.

Sackey, Katranis ve Diouf ile Sözleşme…

Öte yandan Hatayspor, Alanyaspor’dan Isaac Sackey, Saint-Étienne’den Alexandros Katranis ile Mame Biram Diouf’u kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Denizlispor’da kiralık olarak oynayan, 26 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Isaac Sackey ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Fransa ekiplerinden Saint-Étienne kulübünde sol bek olarak görev yapan 22 yaşındaki Yunan asıllı futbolcu Alexandros Katranis ile de 1 yıllık kiralık sözleşme imzalandı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Mame Biram Diouf ile sözleşme imzaladıklarını da duyurdu. Atakaş Hatayspor, geçtiğimiz sezon Stoke City’de santrafor olarak görev yapan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Mame Biram Diouf ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here