3 Puana 2 Golle Uzandık!

0
14

Lider İskenderunspor Kırıklareli Deplasmanından Galibiyetle Döndü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderunspor, deplasmanda yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Kırıklarelispor’u 2-0 mağlup ederek kente 3 puanla döndü. Turuncu-Mavililere deplasmanda üç puan kazandıran golleri Cengiz Demir (k.k.) ile Yasin Abdioğlu attı.

Kırklareli Atatürk Stadında oynanan, Süleyman Bahadır, Mert Baykal ile Bedirhan Soydemir hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada temsilcimiz İskenderunspor, mücadelenin ilk devresini 45+2. dakikada Cengiz Demir’in kendi kalesine attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Her iki takım da ikinci yarıya kontrollü başlarken, ev sahibi ekipte Cengiz Demir ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan atıldı. 47. dakikada eksik kalan rakibine karşı tutuk bir oyun sergilen Turuncu-Mavili ekip 90+7. dakikada sahneye çıkan Yasin Abdioğlu ile farkı ikiye çıkardı.

Alınan bu sonucun ardından Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, 21 puan ile grubunda liderliğini sürdürürken, 18 puanı bulunan Kocaelispor da ikinci sırada yer alıyor. Kırlarelispor ise 7 puanda kaldı ve kendisine 12. sırada yer buldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here