İşçi Partililer Yine Silivri’ye Gidiyor!

0
66

İskenderun Havuzlu çarşıda toplanan İşçi Partisi üyeleri, Ergenekon tertibinden tutsak edilen yurtseverlerle dayanışma ve Türkiye’nin geleceğine sahip çıkmak için 13 Aralık günü Silivri’de olacaklarını duyurdular. İlçe Başkanı Emilhan Güçlü, tüm İskenderunluları bu dayanışmaya davet ederek, 13 Aralık günü Silivri’de olma çağrısında bulundu.

İşçi Parti İlçe Başkanı Güçlü; “Ergenekon davasında, başından bu yana hakim olan kanunsuzluk, son kararla gemi azıya almıştır. Tertipçiler büyük bir telaş ve korkuyla karara koşmaktadırlar. Uygulanan Türk hukuku değil, düşman hukukudur. Kanunsuzluk seyredilemez. Tertibe son vermek, bütün cumhuriyet yurttaşlarının görevidir. Bu tertibinin hedefinde; Atatürk Cumhuriyeti ve Türk ordusu bulunmaktadır” dedi.

Başkan Güçlü, konuşmasına şöyle devamında da; “Ergenekon tertibinden tutsak edilen yurtseverlerle dayanışma ve Türkiye’nin geleceğine sahip çıkmak için 13 Aralık günü Silivri’de olacağız. Tüm yurttaşlarımızı bu dayanışmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here