“Aydınlık Yarınlar Projesi”ne Teşekkür Ziyareti

0
917

emniyet teşekkür1İskenderun Şehit Yener Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Düzen ve bir grup öğrenci, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

2014-2015 Eğitim ve öğretim yılı içerisinde İlçemizde bulunan Lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencileri önceden bilgilendirmek, polis-halk ilişkilerini geliştirmek, gençlerimizi bilinçlendirmek ve aydınlatmak amacıyla bilgilendirme ve önleme faaliyetleri çerçevesinde “Aydınlık Yarınlar Projesi” kapsamında “Gençlik ve Güvenli Gelecek” konulu konferans/interaktif söyleşi yapılmıştı.

emniyet teşekkür2

İskenderun Şehit Yener Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Düzen, 2 öğretmen ve 26 öğrenci olmak üzere toplam 29 kişi, okulda yapılan söyleşiden çok memnun kaldıklarını belirterek, İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında polis lokalinde öğrencilerle masa tenisi ve bilardo oynayan emniyet ekipleri, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Şehit Yener Anadolu Lisesi heyeti, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’ı da makamında ziyaret etti. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar öğrencilere;  “Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Polis vicdanı olmayanların karşısındadır. Emniyet teşkilatı olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerin her zaman yanlarında ve destekçileri olacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here