Yaran; “Uygar Olmanın Temel Koşullarından Biri de Eğitimdir”

0
81

ibrahim yaran1Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, bugün başlayacak olan 2013-2014 eğitim öğretim yılı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Mesajında eğitimin önemine vurgu yapan Yaran; “Eğitimin ilk basamağı olan ilköğretimin önemi büyüktür. Yarının büyükleri çocuklarımızı üretken birer insan olarak ne kadar iyi hazırlarsak ülkemizin kalkınmasında, gelişmesinde ve daha ileriye gitmesinde o derece önemli katkılar sağlamış olacaktır.

Genç ve dinamik bir nüfusa sahip ülkemizde 20 milyona varan “eğitim ordusu” ile Türkiye’ye iyi, ahlaklı, çalışkan, sorumlu ve üretken birer insan olarak yetiştirilmesi ve topluma kazandırılması bakımından genel bütçeden en çok pay Milli Eğitim’e ayrılmakta, eğitim sorunlarını çözerek daha çağdaş düzeye getirmek için çabalar sürdürülmektedir. Çağdaş olmanın ve uygar olmanın temel koşullarından biri de eğitimdir.

Düzenli, kalıcı ve geleceğe yönelik sağlam bir eğitim sistemi ile eğitimin sorunlarını aşılabilir noktasına getirmek, ancak çağın gereklerine uygun bir eğitim zemini hazırlayıp hayata geçirmekten geçer” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here