Fatih Tosyalı’dan Siyasi Parti Ziyaretleri

0
24

2019-24 dönemi Belediye Başkanı olarak görev yapan Fatih Tosyalı, belediye meclis üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ne nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Fatih Tosyalı, 5 yıl boyunca İskenderun’a hizmet için mecliste görev alan ve yeni seçilen meclis üyeleriyle birlikte ilk ziyareti CHP İskenderun İlçe Teşkilatına yaptı. Parti teşkilatında, İlçe Başkanı Hüseyin Demir, Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Belediye Başkan adayı Mehmet Duduoğlu ve yöneticiler karşıladı.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin, medeniyetler şehri Hatay’a yakışır bir seçim süreci geçirildiğinin altını çizerek, önceki dönem belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve meclis üyelerinin ziyaretinden dolayı kendilerini teşekkür etti.

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara da demokrasinin zenginliğini hep birlikte yaşadıklarını ifade ederek; “Yerel sonuçlar bizim istediğimiz gibi olmasa da halkımızın verdiği karara saygılıyız. Başkan Fatih Tosyalı‘ya da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

CHP Belediye Başkanı adayı Mehmet Duduoğlu ise nezaket, hoşgörü, İskenderun için bir şeyler yapma düşüncesi ve aruzuna işaret ederek; “Ben de bu dönem İskenderun’un kalkınması ve ayağa kalkması yönünde ben ve arkadaşlarım aday olduk. Nasip olmadı. Meclis üyesi arkadaşlarımın görev alması beni gururlandırdı, onurlandırdı bu dönem çoğunlukta olaraktan bu kente hizmet verecekler” diye konuştu.

CHP, MHP ve Ak Parti ziyaretlerinde konuşan geçen dönem İskenderun Belediye Başkanlığı görevine geldiğinde yaşanılan felaketlere dikkat çeken Fatih Tosyalı da; “Oluşan Belediye meclisinde yer alan CHP MHP ve Ak Parti teşkilatları ve meclis üyelerine ben teşekkür etmek istiyorum. Biz tabi zor dönemde görev üstlendik. Keşke bu badireleri, felaketleri yaşamasaydık. Bu süreçte inanın meclisimizin alınması gereken kararları, İskenderun için yararlı olan tüm kararlarda %85-90 oy birliğiyle aldık” şeklinde konuştu.

Fatih Tosyalı, belediye meclis üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin ardından, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ne de ziyaretlerde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here