Kaan Metin Çelik Hatay’da Rekorlar Kırıyor!

0
27

Hatay’ın parlayan yıldızı, başarılı yazar Kaan Metin Çelik’in 1998’de ilk hayal dünyası kitabıyla başlayan serüveni rekorlara imza atmaya devam ediyor.

Öykü roman, şiir türünde birçok eseriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Çelik’in ‘Yarıkkaya Âşıkları, Siyah Beyaz, Aşk Nefes, Sekiz’in Dokuz’u Gibi Ola Mısın?’ adlı kitapları en çok okunan ve satan kitaplarından oldu.

Edinilen bilgilere göre, İskenderunlu başarılı yazarın öykü, roman ve şiir dalındaki eserleri yaklaşık 122.000 adet baskıya ulaştı. Bu anlamda Hatay’da kitapları en çok okunan ve satan yazar statüsüne ulaştı.

Son olarak çıkarttığı kitabı Yüz On Saniyede Yüz Yılın Felaketi kitabı ile okurlarına ulaşan Çelik, hunların yanı sıra birçok ilklere daha imza atmış ve birçok projelerde de yer almıştır.

Hatay genelinde birçok kurumlarda ilgi gören boyama kitapları da 320.000 adet civarında baskı yapmıştır. Çelik, Hatay’ın ilçelerinde orta öğretim ve liselerde ortalama 150 bine yakın öğrencileriler ile de söyleşi yapmıştır. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here