“Söylediğim Sözler Tersten Okunup Çarpıtıldı”

0
86

refik eryılmaz16Milletvekili Eryılmaz, Bazı Gazetelerde Hakkında Çıkan İddialara Yanıt Verdi…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha’ya destek vermek amaçlı katıldığı bir toplantıda sarf ettiği sözlerin çarpıtıldığını ifade ederek; “Söylediğim bu sözler tersten okunup zorlama yorumla çarpıtılarak kamuoyu yanıltılmaya çalışılmıştır. Bunların tek amacı halkımızın kafasını karıştırıp angaje oldukları siyasi partiye rant sağlamaktır” dedi.

Katıldığı bir açık hava toplantısında Culha ile ilgili olarak söylediği, ‘Allah’tan dürüst namuslu bir belediye başkan adayı koyduk ki buraları birilerinin talan etmesinin ve peşkeş çekmesinin önüne geçtik’ şeklindeki beyanının bazı yerel gazetelerde çarpıtılarak yayınladığını savunan Eryılmaz; “Bu sözlerimle diğer aday adayları hakkında bir ithamda bulunduğum iddia edilmiştir. Oysaki bu sözlerimde aday adaylarına yönelik hakaret içeren herhangi bir sözüm olmadığı gibi asla böyle bir niyetim de olmamıştır. Bu sözlerimi çarpıtarak beni parti tabanı ve aday adaylarıyla karşı karşıya getirme çaba ve gayreti içerisinde olan birilerinin olduğunu görüyorum. Bu beyhude bir çabadır. Uzun süredir üyesi olduğum ve yöneticilik yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi’nin kültür ve ahlakı ile yetiştim. Dolayısıyla yıllardır beraber çalıştığım ve siyasi mücadele verdiğim aday adayı arkadaşlarıma karşı böyle bir söylemde bulunmam asla söz konusu olamaz.

Arsuz Belediye başkan adaylığı için müracaat eden tüm arkadaşlar, benim partilim ve çalışma arkadaşlarımdır. Tüm aday adaylarımızın dürüst, ahlaklı, temiz ve Arsuz’u yönetebilecek beceri ve kabiliyete sahip olduğu hususunda herhangi bir şüphem yoktur. Nitekim her toplantımızda ve her konuşmamda aday adayı arkadaşlarımın bu yönlerini ifade ediyorum. Söylemimdeki kastım, belediye başkan adayımızın yetenek ve kişiliğini ön plana çıkarmaktı. Bunun dışındaki yorum ve değerlendirmeler kastı aşan, kötü niyetli yorum ve değerlendirmelerdir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here