Sosyal Paylaşım Sitesinden Teşekkür

0
92

kamil turan açıklama6Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Meclis Üyesi Kamil Turan, önceki gün 30 Mart yerel seçimleri için hazırlanan meclis üye listelerinin açıklanmasının ardından, sosyal paylaşım sitesinden bir açıklama yaptı.

Belirlenen yeni meclis üye listesinde ismi yer almayan Kamil Turan, bundan dolayı bir kırgınlık yaşamadığını belirterek; “Bu dönem listede yer almamış olmak benim siyaset anlayışımda, duruşumda ve davranışlarımda hiç bir şey değiştirmeyecektir” dedi.

Listelerin açıklanmasının ardından sayısız telefon aldığını ve bundan çok memnun olduğunu da kaydeden Turan; “Öncelikle CHP’li ya da değil bu kadar insanın gönlünde yer yapmış olmak, takdir edilmek ve sevildiğini bilmek gerçekten çok güzel. Beş yıl boyunca görevimi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum, bundan dolayı içim rahattır ve aday gösterilmemiş olmaktan dolayı da hiç bir kırgınlığım yoktur. Bütün makamlar herkes için geçicidir, asıl olan başımız dik ve alnımız açık olarak tekrar halkın arasına onurla dönebilmektir.

Çok şükür başımız dik ve alnımız açıktır. Yeni dönemde, CHP İskenderun belediye meclisi aday listesinde yer alan partime mensup tüm aday arkadaşların seçildikleri takdirde bu görevlerini en az benim kadar layıkıyla yerine getireceklerine olan inancım tamdır. 30 Mart 2014 seçimlerinde amacımız önce İskenderun’da ve Hatay’da sonra da tüm Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisinin şanlı bayrağını dalgalandırmak olmalıdır” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Beş yıllık meclis üyeliği görevi süresince kendisine destek veren tüm partililere teşekkür eden Turan; “Bu süreçte benden manevi desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen siz dostlarıma, kadın kolları üyelerime ve gençlik kollarına çok ama çok teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here