Payas Belediyespor ve Kırıkhanspor’un Hafta İçi Mesaisi!

0
60

payas belediyespor5Payas Belediyespor 1975 evinde Adliyespor’u konuk edecek. Kırıkhanspor ise grup lider Keçiörengücü ile deplasmanda mücadele edecek.

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimiz Payas Belediyespor ile Kırıkhanspor, lig karşılaşmalarını bugün yapacaklar. Payas Belediyespor 1975 evinde Adliyespor’u konuk ederken, Kırıkhanspor ise grup lider Keçiörengücü deplasmanına çıkıyor.

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Payas Belediyespor 1975, bugün bir alt sırasında yer alan Adliyespor ile evinde karşılaşacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Payas Belediyespor 1975 futbolcuları, taraftarlarına güzel bir futbol seyrettirip, onlara galibiyet hediye etmek istediklerini belirttiler. Maçın oynanacağı saatte taraftarlarını statta görmek istediklerinin de altını çizen futbolcular, onların desteği ile düşme hattında kurtulup, ligi orta sıralarda bitirmek istediklerini belirttiler. Payas Stadındaki maç saat 14.30’da başlayacak.

3. Lig 3. Gruptaki diğer temsilcimiz Kırıkhnaspor da bugün grup birincisi Keçiörengücü ile Ankara deplasmanında karşı karşıya geliyor. Maçın başlama saatini sabırsızlıkla beklemeye koyulan Kırıkhanspor’lu kafilede futbolcuların hırsı olması teknik heyeti sevindiriyor. Evinde lideri devireceklerine inandıklarını belirten Teknik Direktör Hakan Çimen; “Bugünkü maç bizim için zorlu bir karşılaşma olacaktır. Fakat bizim gücümüzde ortadadır. İnanıyorum ki, futbolcularımız kendilerine verilen görevi sahada eksiksiz yerine getirmeleri halinde lideri evinde devirebilir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here