İskenderun Anadolu Lisesi Finale Hazırlanıyor!

0
175

iskenderun anadolu lisesi1Okullar arası Genç Erkekler Türkiye Futbol Şampiyonasının İskenderun ayağında şampiyon olarak kentimizi il yarı finalinde de temsil eden İskenderun Anadolu Lisesi, adını finale yazdırdı. İskenderun Anadolu Lisesi Futbol takımı, final maçını 8 Nisan Salı günü saat 16.00’te Antakya Atatürk stadında oynayacak.

Elde edilen başarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İskenderun Anadolu Lisesi Müdürü Ali Kurucu; “Beden Eğitimi Öğretmenimiz Turgut Deliveli ile her yıl 1.’lik ve 2.’lik yaşıyoruz. Her sene il birinciliği için Antakya’ya gitmekteyiz. Bu yılda final karşılaşmaları Antakya’da yapılmaktadır. İlk açıklamalara göre final karşılaşması Altınözü’nde saat 10.30’da yapılacaktı. Ama Hocamız Turgut beyin bu konu üzerine hassasiyet ile gitti girişimleri sonucunda final karşılaşması Antakya Atatürk stadına alındı. İnşallah takımımız il birinciliği elde ederek, bölge gruplarında ilimizi başarı ile temsil ederler. Bize bu başarıyı yaşatan Turgut Hocamıza ve okul takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

İl finallerinin sürekli Antakya’da oynamasına karşı çıkmışken karşılaşmanın Altınözü’ne ve saat 10.30 oynamasının haksızlığa yol açacağından bu konuya itirazda bulunduklarını dile getiren Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli ise; “Yaptığımız bu itiraz yerinde buldu. Bundan dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ve ilçe Müdürümüz Ali Arıkoğlu’na ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki seneye tarafsız sahalarda il final karşılaşmaları yapılır” değerlendirmesinde bulundu.

Deliveli, 8 Nisan Salı günü yapılacak olan Final maçına tüm İskenderunlu sporseverleri davet ederek, okul takımlarına destek istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here