Türk Metal’den İsdemir Genel Müdürüne Geçmiş Olsun Ziyareti

0
147

türk metal-sen25Geçirdiği gribal enfeksiyondan dolayı evinde istirahat eden İsdemir genel Müdürü Recep Özhan’a Türk Metal Sendikası Bölge Sorumlusu Metin Önde, yol arkadaşları eş ve çocukları ile birlikte kalabalık bir grup halinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretçileri İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan ve eşi karşıladı.

Başkan Önde, geçmiş olsun dileklerini iletirken bir grup çocukta Özhan’a geçmiş olsun çiçeği sundular. Rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Türk Metal Sendikası üyelerine ve ailelerine teşekkür eden Özhan; “Sizi görmekten onur duydum hepinize teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

türk metal-sen26

Ziyaret Sonrası Çay Molası

İsdemir genel müdürü geçmiş olsun ziyaretinin ardından Metin Önde ve yol arkadaşları Yunus Emre çay bahçesine geldiler. Burada Sendikal faaliyetlerine yönelik bir konuşma yapan Önde; “Türk Metal Sendikası ailesi güçlü ve büyük bir ailedir,170 bin kişilik bir güçten söz ediyorum. İşte son Erdemir’le yapılan sözleşme ortadadır. Yaklaşık 670 TL birinci yıl için, ikinci yıl için enflasyon, artı % 1, üçüncü yıl için enflasyon, artı % 1, sosyal haklarda % 15 artış sağlanacak ciddi rakamlara ulaşan bir noktaya geldiler. Bu gün Ereğli’de bizim emsallerimiz olan çalışanların cebine giren para en az 5200 TL ile 7500 TL arasında değişiyor. Bu kadar güçlü bir yere ulaştılar bizimde mücadelemiz çocuklarımıza en iyi hayatı sunabilmek, Ereğli’deki kardeşlerimiz gibi daha insana yakışan, emeğe yakışan bir hayat sağlayabilmek. Emekliliğinizde yine emeğinize layık bir hayat sunabilmektir” dedi.

Önde, emekçilere hitaben yaptığı konuşmada; “Türk Metal Sendikası için, 1 Mayıs miladi bir tarih olacak ve yetki sayımızı açıklayacağız. Biz burada yeterince güçlüyüz, gücümüzü nezaketli duruşumuzdan alıyoruz, gücümüzü adam gibi dururken, genel müdüre hakaret edip sonra karşısında takla atmadığımız için alıyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here