Olgun; “Bizlere İnananlara Teşekkür Ediyorum!”

0
146

iskenderunspor 1967-19İskenderunspor 1967’nin Antrenmanına Sürpriz Ziyaret

Bu sezona iddialı bir şekilde hazırlanan İskenderunspor 1967’nin hafta sonu gerçekleştirilen idmanında sürpriz ziyaretçiler vardı. Hatay Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Alpay ve Asaşspor Yöneticisi aynı zamanda Asaş Filtre Genel Müdürü Suat Atasever, yeniden oluşuma giren ve bölgenin en iddialı takımları arasında bulunan İskenderunspor 1967’nin antrenmanına gelerek futbolculara destek verdiler.

Sakarya Spor Tesislerinde gerçekleştirilen çift kale antrenmanına gelen ziyaretçilerin verdiği desteğe teşekkür eden İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun; “Bizlere inanan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bizler temiz bir kalp ve inançla yola çıktık. Tüm arkadaşlarımızın da bu hedefle burada bulunduğuna inanıyorum. İnşallah sezon sonrası takım olarak şampiyon olur, vermiş olduğumuz sözleri yerine getiririz” dedi.

iskenderunspor 1967-20

Hatay Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Alpay ise destek vermek adına İskenderunspor 1967 kulübünün antrenmanına geldiklerinin altını çizerek; “İskenderunspor’un forması çok ağırdır ve önemlidir. Değerli başkanımız Ali Gökhan Olgun tüm fedakârlığı yaparak bedenini taşın altına koymuştur. Bizler de kendisine ve sizlere elimizden gelen tüm desteği vermeye çalışacağız. Bu sezonda tüm takıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

Asaş Filtre Genel Müdürü Suat Atasever de; “İskenderunspor 1967’nin başarılı olması için elimizden gelen tüm gayreti gösteririz. Bizler de kurum olarak sportif faaliyetlerin çoğalmasından yanayız” açıklamasını yaptı.

Yapılan ziyaretin arından İskenderunspor 1967 futbol takımı Teknik Direktör Halis Özipek nezaretinde çalışmalarını sürdürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here