Milli Emlak Genel Müdürlüğü İskenderun’da 34 Kamu Konutunu Satışa Çıkardı!

0
122

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre İskenderun ilçesinde bulunan 34 adet kamu konutu ihaleyle satışa çıkarıldı. Satılacak konutlar için 16 Eylül 2020 tarihinde açık teklif usulü ile ihale yapılacak.

Türkiye’de son dönemlerde büyük bir ilgi gören kamu konutlarının satışı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Kamu konutlarına yönelik ihale hazırlıkları tamamlandıktan sonra ihale ilanı yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün son ilanına göre İskenderun ilçesinde 34 adet kamu konutu satışa çıkarıldı.

İskenderun Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yapılacak olan kamu konutlarının satış ihalesi 16 Eylül 2020 tarihinde saat 09:30’da İskenderun Milli Emlak Müdürlüğü’nde yapılacak. 34 adet kamu konutu açık teklif usulü ihale ile yeni sahiplerini bulacak.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İskenderun ilçesinde bulunan 34 adet kamu konutu için tahmini satış bedellerini de açıkladı. Buna göre konutlar 50.000 TL ile 125.000 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarıldı. Ayrıca ihaleye katılacak olanların ödemesi gereken geçici teminat bedelleri de belirlendi. Konutların tahmini satış bedellerinin yüzde 10’una denk gelen tutarlar geçici teminat bedelleri olacak.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre satılacak olan 34 adet konut için ihaleyi kazanan kişilerden KDV alınmayacak. Ayrıca bu konutlar 5 yıl süresince emlak vergisinden muaf olacak. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here