MHP’li Gül; “Günden Güne Büyüyoruz”

0
96

gül-esnaf gezisi1MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, bir yandan seçim çalışmaları gerçekleştirirken diğer bir yandan da partiye gerçekleştirilen katılımcılara parti rozeti takıyor. Esnafın ilgisinde dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Adayı Gül, partilerine gerçekleştirilen katılımın bu kutlu yolda kendilerine güç ve moral verdiğini belirtti.

Seçime 5 gün kala çalışmalarına ara vermeden yoğun bir şekilde devam eden MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, İlçe Başkanı Turan Bozkurt, ilçe yönetimi ve belediye meclis adayları ile birlikte dün Ulu Cami Caddesi ve ayakkabıcılar çarşı esnafına hayırlı işler dileyerek, seçimlerde kendisine destek istedi. Çarşı esnafı büyük ilgi ile karşıladıkları Gül’den pırıl-pırıl sokaklar, kendileri için AVM kalitesini aratmayacak alanlar istediler. Alışveriş yapan müşteriler de 24 saat hizmet veren esnaflar istediler.

gül-esnaf gezisi2

Seçim bildirgelerinde bu isteklerinin karşılanacağı projelerin varlığından söz eden Belediye Başkan Adayı Gül, kendisine gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti. Esnaf gezisinde ayrıca farklı bir siyasi partide yer alan Ahmet Şimşek ve Fehim Aşkar’a parti rozetini taktı. Bu katılımların gücüne güç kattığını söyleyen Gül; “Bu iki değerli arkadaşın ve ailelerinin katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu kutlu yolda bizimle yürümeleri bize güç ve moral vermektedir. Günden güne büyüyoruz. Kitle partisi olduk” dedi.

Partiye ailesi ile birlikte katılım yapan Fehim Aşkar; “Genç ve dinamik biri ile siyaset yapmak adına bu kutlu yola baş koyduk” diye konuştu.

Esnafın partilerine olan yakın ilgisinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren İlçe Başkanı Bozkurt da; “İktidara çok güçlü bir şekilde ilerliyoruz. Esnafımız değişim istiyor. Bu değişimi MHP ve İbrahim Gül ile gerçekleştirmek istiyor. Bu yüzden seçimlerde bizlere destek sözü verdiler” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here