Matkap; “30 Mart’ta Başbakana Tezkeresini Vereceğiz!”

0
81

nazım culha43CHP’nin Karaağaç Mitingine Yaklaşık 10 Bin Kişi Katıldı…

Karaağaç’ta geçtiğimiz hafta sonu bir miting gerçekleştiren CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, binlerce vatandaş tarafından “En büyük başkan bizim başkan” sloganlarıyla karşılandı. “Büyük olan sizsiniz” yanıtını veren Başkan Adayı Culha, hedefindeki Arsuz’u anlatarak; “30 Mart’ta solun ve sosyal demokratın iktidarını kurmaya, herkesin sesi olmaya, herkese eşit hizmet vermeye geliyoruz” dedi.

27 Mart tarihinde Hatay’a gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antakya’da düzenleyeceği mitingin provası niteliğinde gerçekleşen Karaağaç mitingine yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Miting öncesi düzenlenen konserde birbirinden güzel şarkıları seslendiren Arsuz ilçesinin gururu Şair Fuat İnan, vatandaşları coşturdu. Binlerce kişi Şair İnan öncülüğünde önce İstiklal Marşımızı ve ardından da Onuncu Yıl Marşı’nı hep bir ağızdan okudu. Gövde gösterisine dönüşen mitinge CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ile bazı mevcut belde belediye başkanları da katıldı.

nazım culha44

Kürsüye ile gelen Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu; “Çok değerli Arsuz Adayımız Nazım Culha, çağdaş belediyecilik anlayışını burada en iyi şekilde gösterecektir. Ama sadece Arsuz’da Culha’nın kazanması yetmez, Hatay Büyükşehri de Lütfü Savaş’ın kazanması gerekir. O nedenle sizlerden hem Nazım Culha hem de Lütfü Savaş için destek istiyorum” dedi.

Daha sonra söz alan İlçe Başkanı Faik Çekin; “Her yerde olduğu gibi burada da bizleri yalnız bırakmadınız. Bu şenliğimize katıldığınız için teşekkür ediyorum size. Buradaki coşkunun aynısını 27 Mart günü Antakya Uğur Mumcu meydanında genel başkanımızın da katılacağı mitingimizde de bekliyoruz. Bir önemli konuya da dikkati çekmek istiyorum; bu seçimde ölülere oy kullandırmayacağız ama dirilerin tamamına oy kullandıracağız. Yurt dışı ve içi evlatlarınız var ise ve getirme imkânınız varsa lütfen onları buraya getirtin hem hasret giderin hem de oy kullandırınız” diye konuştu. Çekin, iktidar partisinin gömüldüğünün, 30 Mart’ta bunu daha da hızlandıracaklarının altını çizdi.

Solun Ve Sosyal Demokratın İktidarını Kurmaya Geliyoruz!

‘En büyük başkan bizim başkan!’ sloganları eşliğinde kürsüye gelen Arsuz Belediye Başkan Adayı Culha ise; “30 Mart’ta solun ve sosyal demokratın iktidarını kurmaya geliyoruz! Herkesin sesi olmaya, herkese eşit hizmet vermeye geliyoruz. Ekibimle altyapısı tamamlanmış ekmeğini bölgesinden kazanacağı modern bir Arsuz’u inşa etmek için yola çıktık. İşimiz zor ama sevdamız büyük! Bunu da başaracağız. Hatay’da büyükşehir sınırlarını çizerken bizleri ayrıştırmayı düşünenlere Arsuz halkı bir ders vermelidir. Bu bölgeyi bilmeyen insanlar, 30 Mart’ta buradan çıkan sonucu görünce şapkalarını önüne koyup tekrar düşünsünler. Bizler bu ülkenin ve bölgenin barışı ve refahı için her türlü çabayı gösterir iken sizlerden de destek bekliyoruz” dedi.

Önemli bir konuya da dikkati çeken Culha; “Hatay’da geçen seçimlerde 50 bin oy kullanılmadı. Lütfen herkes oy kullansın! Türkiye’de sosyal demokrat iktidarı sağlamak için 30 Mart yerel seçimler bir gösterge niteliğindedir. Yerel seçimler genel seçimin önünü açacaktır” şeklinde konuştu.

nazım culha45

Culha, İktidar Partisinin Belediye Başkan Adayıdır!

30 Mart’ta Türkiye’nin geleceğinin seçimi olacağının altını çizen CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ise; “Burada şunu görüyorum ki; siz Arsuz’da Nazım Culha’yı Belediye Başkanı, Kemal Kılıçdaroğlu’nu da başbakan yapmakta kararlısınız! İkisi de asil duruyorlar! İnşallah Nazım Culha belediye başkanı olarak size hizmet ederken, Kılıçdaroğlu da başbakan olarak size hizmet verecek. Kısacası Nazım Culha, iktidar partisinin belediye Başkan Adayıdır!

30 Mart Türkiye’nin geleceğinin seçimi olacaktır. Türkiye’de demokrasinin devam edip etmemesinin kararının verileceği gündür. Başbakan 30 Mart’ı deterjan gibi görüyor ve onunla yıkanıp temizlenmeyi düşünüyor ama bunu başaramayacak! 30 Mart’ta ona tezkeresini vereceğiz! Ülke genelinde genel başkanımız öncülüğünde tüm sosyal demokratları birleştirdik. İlk kez bu kadar güçlü CHP rüzgârı esiyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here